Uwłaszczeniowe/nadawcze z 1864 z tych wsi, które np. obecnie są w gminie Niegowa, a kiedyś były w powiecie włoszczowskim, są w AP w Kielcach - mam na myśli Bliżyce, Sokolniki (Zagórza nie jestem pewien, ale to jest do wyszukania w szukajwarchiwach - o ile nie zepsuli całkiem wyszukiwarki tymi "zmianami na lepsze"), jest też wsi Bodziejowice gm. Irządze. Piszę o tych, którymi się sam interesowałem, bo jest ich tam dużo więcej, powiedziałbym "bardzo dużo" jak chodzi o dawne tereny kieleckie - włoszczowskie.
Tabela Suliszowic jest albo w AP Częstochowa albo w AP Łódź, nie widziałem, ale jest o tym wzmianka w jednym ze współczesnych postępowań administracyjnych, też by trzeba szukać dokładnie, ale jest na pewno.
Tabela Postaszowic, Gorzkowa, Kotowic, Mirowa - są w księgach wieczystych w sądzie rej. w Myszkowie (a tabele Postaszowic i Gorzkowa też w książce o Brzezinach

), a Kotowic i Mirowa - tez niebawem w książce

.
Ogólnie tabele były w okresie międzywojennym w jednym z archiwów w Warszawie (arch. ministerstwa rolnictwa lub czegoś podobnego), w międzywojniu stamtąd uzyskiwano odpis tabeli Mirowa, wobec zaginięcia oryginału - są na ten temat akta sprawy administracyjnej o uzyskanie wtórnika. Potem to archiwum zostało zniszczone przez Niemców podczas II wś i odtąd tabel większości wsi w obecnych gminach Niegowa, Żarki, Włodowice, Kroczyce, Poraj, Koziegłowy - nie ma, ale w każdym przypadku trzeba by indywidualnie szukać, bo ja szukałem "dokładnie" tylko w przypadku kilku wsi, a innych to jedynie pobieżnie "z ciekawości".
Wiem też że czasem nie ma możliwości szukania np. mnie do Leśniowa do biblioteki/archiwum nie wpuszczono w ogóle

. Z kolei w książce żareckiej Jacek Szpak zamieszcza bardzo dużo danych z dokumentów archiwum jasnogórskiego, gdyby tam były tabele uwłaszczeniowe, to sądzę, że też by je zamieścił w książce. Stąd też podejrzewam, że ich tam także nie ma, choć nie sprawdzałem tego.